Ny fed taske til dit trænings- og fritidskluns

Mangler du en ny taske til træning eller fritid? Få en praktisk kvalitetstaske fra Salomon med Aktiv Træning.

29. august 2017

Få en lækker taske fra Salomon til en MEGET nedsat pris HER.

Er din sportstaske efterhånden ved at have aftjent sin værnepligt, og trænger den til at blive skiftet ud?

Sportstasker kan ikke undgå at blive godt brugt med tiden. Selv de bedste tasker mærker tidens tand, og det er faktisk ikke kun slid, du skal være opmærksom på, hvis du bruger din sportstaske jævnligt.

Vores sportstasker er nemlig et slaraffenland for bakterier, som kan formere sig nærmest uhæmmet i de fugtige omgivelser. Blandt andet colibakterier som i værste fald kan gøre os syge med bl.a. opkast og diarré.

Bekæmp bakterierne i tasken

Du kan heldigvis godt tage kampen op og gøre din taske (næsten) bakteriefri igen. Så længe du husker at rengøre din taske jævnligt. Du kan for eksempel gøre det hele lidt nemmere for dig selv ved at købe en taske, som kan tåle at komme i vaskemaskinen.

Det er også vigtigt at tage håndklæde og træningstøj op af tasken, så snart du kommer hjem samt sikre dig, at din taske tørrer ordentligt. Holder du din taske tør, nedsætter du nemlig risikoen for, at eventuelle bakterierne formerer sig.

Få en lækker taske fra Salomon

Trænger din taske til at blive skiftet ud, kan du lige nu få en fed Salomon-taske, som kan bruges både til træning og fritid. Tasken har en vandtæt gummibund, to indvendige lynlåslommer til telefon, nøgler, høretelefoner og pung.

Derudover er hankene lavet så tilpas lange, at du kan slynge den om på ryggen som en rygsæk, når du skal cykle med den.

Tasken har i sig selv en værdi af 400 kr., men lige nu kan du få den sammen med 2 nr. af Aktiv Træning for kun 69,50,- + porto. LÆS MERE OG BESTIL HER

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: