© Colourbox

Ny teknologi: Det skal du glæde dig til i 2014

Løbesko med tykke såler, super avanceret aktivitetsmåler, nye gear på cyklen og mange flere spændende teknologinyheder, du skal glæde dig til i 2014

27. november 2013 af Lasse Lyhne

Polar Loop

Aktivitets- og søvnmålere slog igennem i 2013. I 2014 hopper Polar med på vognen med deres armbånd, Loop.

Derfor glæder vi os:

Loop fungerer med Polars pulsmålere og kan derfor måle aktivitet og kalorieforbrug mere præcist end konkurrenterne. Samtidig kan data fra armbåndet uploades til Polars træningssite, der altså kan samle data fra både hverdagsaktivtet, søvn og træning og dermed give et samlet billede af din sundhed.

Sram XX01 En neddroslet og ikke mindst billigere version af Srams skelsættende gearsystem XX1 til mountainbiken finder vej til cykelhandlerens hylder i 2014.

Derfor glæder vi os:

Mange har været fascineret af Srams 1-klingesytem, der forsimpler gearskiftet, letter cyklen og med sin kæmpe kassette bagpå, giver masser af udveksling. Men lige så mange har været skræmt langt væk af en uhyrlig pris. Nu bliver teknologien så billigere og mere tilgængelig – og vi glæder os til geare op ude i sporet.

Hvad sker der mere i 2014? Log in og læs også om en helt ny type løbesko, der rammer butikkerne i 2014, om skivebremser på racercyklen og om alle den teknologi, der bliver snakket om i krogene.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: