Produktinfo Sportsbrille med 2 linser og det nye Switchlocksystem for nemmere og mere sikkert skift af linsen. Mange farver.

Nyt linsesystem

Oakley har givet deres Radar-brille en overhaling – uden imponerende resultat.

Oakley Radarlock | |

Funktion: Switchlock er lidt en fuser. Kræver stadig et solidt greb på linsen.

Kvalitet: Robust design og gennemgående topmaterialer i alt.

God til prisen: Ganske fair med 2 gode linser, hardcase og pudseklud.

Konklusion: Det er ikke Switchlock-teknologien, der gør Radarlock til et produkt, man ikke kan undvære på cykel- eller løbeturen. Det er derimod kombinationen af et perfekt fit, racerlooket og masser af seje farvemuligheder i designet.

Pris: fra 2.200 kr.

www.oakley.com

Radarlock er den tunede (og fjerde) udgave af Oakleys Radarflagskib. Brillen er blevet udstyret med Oakleys nye Switchlock-system, som er et kliksystem, hvor man ‘låser’ brillen op, så det på den måde skal være hurtigere og nemmere at bytte linsen ud.

Selve designet af brillen er der stort set ikke ændret på (og linsen fås fortsat i 2 størrelser). Det er heldigt, for Switchlock-systemet er ikke ubetinget et hit hos os. På den originale Radarbrille skal man tage fat i linsen med fingrene og vippe den ud over næsestykket for at få den fri. For øvede er det ikke frygten for at knække noget, som gør manøvren bøvlet, men de kraftige fingeraftryk på begge sider af linsen.

Med Radarlock bliver man stadig ikke sparet for at tage et godt greb i linsen ved skift. Derfor scorer systemet ikke mange point. Det gør derimod det klassiske og suveræne look, brillen (stadig) giver.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: