3 grunde til at investere i et smartwatch

Det handler ikke kun om at optimere sportsresultater, men om livskvalitet. Læs videre her for at se, hvorfor du måske godt kan leve uden et smartwatch – men bør få et, hvis du vil leve godt!

10. april 2017 af kommerciel redaktion for Polar

Bruger du også din mobil til at tælle, om du har gået dagens 10.000 minimumsskridt? Lytte til musik, når vægttræner i fitnesscentret? Tjekke hvornår det er sengetid, hvis du skal have otte timers søvn?

Så har du sikkert også oplevet mere end én gang, at du glemte få mobilen med dig og dermed gik glip af den digitale hjælp, du havde brug for! Et smartwatch er et intelligent device, du altid har det siddende på håndleddet, så du er connected 24-7.

Hvis du stadig ikke kan se fidusen, så læs videre her, hvor vi går i detaljer med nogle af de bedste grunde til at hoppe med på smartwatch-bølgen.

Polar M600 smartwatch i Powder White. Et stilfuldt acessorie, der er designet til dig med en aktiv livsstil, og som samtidig gerne vil få det bedste ud af de digitale muligheder, der kan hjælpe dig i din hverdag. 

1 Du kan måle din sundhed

Et smartwatch kan meget mere end en fitnesstracker, og derfor er det en bedre investering. Og fordi du altid har dit smartwatch på dig, kan give dig et nøjagtigt billede af din sundhedstilstand – eksempelvis om du bevæger dig nok eller sover tilstrækkeligt. Uret gør det også sjovt at opretholde eller optimere en sund kurs, fordi det bidrager med motiverende tips og tal tips baseret på din unikke livsstil.

Polar M600 smartwatch fås også i Charcoal Black. M600 har bl.a. indbygget mikrofon, så du kan stemmestyre dine apps på uret og ikke behøver tage telefonen op af baglommen. Du kan også benytte M600 til at høre musik uden telefon og downloade op til 20 timers musik til uret, der har 4GB lagringsplads. 

2 Du får mere frihed

Et smartwatch kan stort set kan det samme som mobilen og mere til. Det er praktisk (og en rendyrket nydelse), at du blot skal dreje håndleddet for at tjekke, om du skal reagere på en mail, sms-besked, kalenderadvarsel eller lignende. Mindre tidskrævende og forstyrrende end at skulle fiske en mobil frem! Så mens mobiltelefoner bare bliver større og større, giver et smartwatch dig en suveræn bevægelsesfrihed. 

Polar M600 smartwatch kan bl.a. lave et løbeprogram til dig, der gerne vil løbe 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton. Det er vandtæt, så du kan selvfølgelig svømme med det. M600 kan ovenikøbet tælle baner i svømmehallen for dig og skelne mellem de 4 svømmearter. Dets bløde silikonearmbånd er udskifteligt og behageligt at bære. 

3 Du kan optimere din træning

Et smartwatch er din bedste træningsmakker. Det kan udarbejde en personlig træningsplan på dig, som ændrer sig i takt med dine fremskridt, så du altid vil blive udfordret, men også får tænkt optimal restitution ind. På den måde kan du fokusere din træning på lige præcis det, der er det bedste for dig – uden at skulle gætte. 

Se mere om tidens mest intelligente smartwatches på polar.dk

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: