Aktiv Træning: Få et anmelderrost GPS-ur fra Garmin

Få hundrede procent styr på både løberute, hastighed, kalorieforbrænding og personlige rekorder. Lige nu kan du få et supergodt GPS-ur fra Garmin sammen med Aktiv Træning.

18. august 2016 af Thomas Lykke Olesen

Få uret til SUPERGOD PRIS sammen med Aktiv Træning her.

Træningsure findes efterhånden i utallige afskygninger, og når udvalget er så stort, kan det godt være svært at overskue, hvad man skal gå efter, og hvilke funktioner ens kommende løbe- eller træningsur skal have.

Hvis du går og er på udkig efter et løbeur, så behøver du ikke lede længere. Garmin Forerunner 10 har høstet masser af rosende ord fra både anmeldere og atleter, og vi har lavet en deal, så du nu kan få det sammen med Aktiv Træning til en MEGET nedsat pris.

Supergode og brugbare funktioner

Forerunner 10 giver dig et komplet overblik over din løbetur, uanset om den er kort eller lang. Det registrerer nemt og enkelt hver eneste kilometer, du træner.

Det måler, hvor hurtigt og hvor langt du løber. Det regner ud, hvor mange kalorier du har forbrændt, og det holder dig motiveret ved at registrere dine personlige rekorder på 5 km, 10 km og halvmaraton.

Den indbyggede Virtual Pacer-funktion kan fortælle dig, om du er foran eller bagud i forhold til det tempo, du gerne vil holde, og det har desuden en løb-/gang-funktion, som er nyttig, hvis du er ny løber.

Nemt overblik over resultater og fremskridt

Når du er færdig med at træne, kan du nemt overføre alle dine træningsdata til træningssitet Garmin Connect. Her kan du på din computer se, hvor du har løbet og sammenligne din præstation med tidligere tider.

Hvis du har Garmin Connect app’en til iPhone eller Android, bliver al data også opdateret her, så du kan se det på mobilen.

Garmin Forerunner 10 har en værdi af 999 kr., men lige nu kan du få det med 12 nr. af Aktiv Træning for kun 499 kr. + 49,50 kr i porto og eksp. I alt 548,50 kr.

LÆS MERE OM TILBUDDET HER

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: