Analysér træningsturen

Brug afspillerfunktionen til at gennemleve din træningstur igen og se dine puls- og højdedata.

8. september 2010

Hvor hurtigt løb du de forskellige steder på ruten, og hvor højt lå din puls på bakkerne? Det er ikke altid, man lige har overskud til at tjekke det på løbeturen, og derfor er det glimrende, at man kan genopleve hele turen igen på Garmin Connect. Her kan man få afspillet sin træningstur nærmest skridt for skridt og se alle relevante data meter for meter.

Sådan gør du

  • Log ind på Garmin Connect, og klik på navnet på den aktivitet, som du ønsker at studere.

  • I det næste vindue klikker du nu på Afspiller i højre hjørne. I det vindue, der nu kommer frem, kan du trykke på play-knappen og gennemleve din træningstur. Endnu bedre er det dog at lade være med at trykke på play-knappen, men selv at klikke sig rundt på ruten. Det gør du nemmest ved, at du klikker på kurven over din højde kontra hastighed.

Bemærk

Hvis du hellere vil have vist puls kontra højde eller puls kontra hastighed som i vores eksempel, ændrer du det i dropdown-menuerne ude i højre side. Husk, at kun hvis du rent faktisk har haft pulsbælte på, vil der være pulsdata. Hvis ikke, fremgår puls nemlig slet ikke i dropdown- menuen. Det smarte ved selv at klikke sig rundt på ruten er, at når du fører musen over kurven, popper et felt op, der viser dine nøjagtige træningsdata på præcis det tidspunkt B . Det er interessant, hvis du fx vil se, hvor højt din puls kom op, da du kæmpede dig op ad den store bakke, hvor du virkelig blev forpustet. På den måde kan du analysere dit træningsudbytte ret nøjagtigt og se, hvor og hvornår du yder mest, når du træner.

Tip

Klikker du et sted på kurven, vil markøren på kortet gå til det sted på ruten, der svarer til stedet på kurven.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: