Hvad? Avanceret multisportsur med GPS og pulsmåling. Kan bruges til svømning – indendørs såvel som udendørs.

Anderledes multi-ur

På vejen, på sporet, i vandet – og til middagsselskabet. Polars V800 er et glimrende multisportsur, der mest ligner et modeur.

## Polar V800 | |

Plus: Multisportsur og aktivitetsmåler. Præcis og hurtig GPS.

Minus: Displayets tal er ret små.

Konklusion: Et velfungerende og lækkert multisportsur til den ambitiøse og analytisk mindede motionist. Vi savner en lidt bedre og enklere styring af uret via Polars Flow-software.

Pris: 3.599 kr.

www.polar.com

V800 er det første ur på markedet, der kombinerer træningsfunktioner og hverdagstracking og således giver mulighed for at give et sundhedsbillede baseret på både træning, søvn og aktivitetsniveau. Spændende!

Designmæssigt emmer uret af en eksklusivitet, som prislappen også indikerer. Materialerne er lækre, og følelsen i hånden god. Finnerne går stik mod tidens multiurstrend, der dikterer store, maskuline ure, og lancerer et om ikke feminint, så i hvert fald meget stiligt ur sammenlignet med alternativerne fra Garmin og Suunto.

Prisen for det ‘polerede’ design er et lidt mindre display med lidt små tal, der dog står imponerende flot, og fem lidt for diskrete funktionsknapper på siden. De er ganske enkelt svære at ramme, når man løber.

Uret er et multisportsur med features til løb, cykling og svømning, og det fungerer rigtig godt fx under en trikonkurrence. Uret har meget få gimmickagtige funktioner, og mere substantielt savner det vel kun en kadencemåler under løb.

Til gengæld har det gode pulsfeatures som fx en – efter vores vurdering – præcis måling af din træningsindsats og dit restitutionsniveau, og så kan det velsiddende pulsbælte registrere puls under svømning. Her skal det dog helst sidde under en våd- eller tridragt for ikke at glide af.

GPS’en er lynhurtig og præcis. Du venter sjældent mere end nogle sekunder, og den holder signalet selv dybt inde i skoven.

Opsætningen og menustyringen på selve uret er meget enkle (og endda på dansk). Mere avancerede funktioner som fx ændring af display og opbygning af træningspas sker via Polars nye Flow-software. Det fungerer, men savner enkelhed.

De nyskabende hverdagsfunktioner i uret er enkle – grænsende til det banale (fx savnes et tal på antal skridt) – og her fungerer det bedst, når uret er koblet op til Flow-appen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: