Produktinfo GPS-træningsur med pulsbælte. Trådløs overførsel til pc og Garmin Connect.

Endnu en opgradering

Med 3. version af Garmins kompakte GPS-ur er de sidste fejl luget væk.

## Garmin Forerunner 410 | |

Funktion: Masser af muligheder og en god og nem brugerflade.

Kvalitet: Gode materialer og et lækkert blødt pulsbælte.

God til prisen: Prisen er hamper for et produkt med 3 år på bagen!

Konklusion: Med Forerunner 410 har Garmin nu finpudset et allerede godt produkt, så alle fejl efterhånden er luget væk. Men burde uret ikke have været sådan allerede fra den første version?

Pris: 2.999 kr.

www.garmin.dk

Garmin Forerunner 410

Det hedder godt nok FR 410, men er i virkeligheden bare endnu en opgradering af Garmins 3 år gamle FR 405-ur. FR 405 (og nu altså FR 410) er Garmins løbeur til mere erfarne løbere, der gerne vil have et lille træningsur, som de også kan bruge til daglig.

For 2 år siden kom den første opgradering – FR 405CX – som forbedrede kalorieberegneren i uret. Og nu kommer altså 410, som byder på en forbedret menuring, der også fungerer i regnvejr. Og det er en klar forbedring.

På de ældre ure har menuringen, som man navigerer rundt i funktionerne med via fingertouch, aktiveret sig selv, når uret blev vådt. Noget, man kun har kunnet forhindre ved at låse menuen og holde sig til ét vindue i løbeurets display. FR 410 skulle også være hurtigere til at fange satellitterne, men vi mærkede nu ikke synderlig forskel fra de tidligere modeller.

Har du allerede en af de tidligere versioner, er der ikke grund til at skifte til FR 410. Dertil er nyskabelserne for få. Men nye ejere vil blive glade for ændringerne.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: