Fakta: Træningsur og aktivitetsmåler, der også kan parres med pulsmåler. Vandtæt.

Enkelt og godt

Garmin Forerunner 225 er mærkets første løbe-GPS-ur med optisk pulsmåler. Det fungerer overbevisende.

## Garmin Forerunner 225 | |

Plus: Pulsmåling om håndleddet. Superenkel brugerflade.

Minus: Har kun løbefunktioner.

Pris: 2.399 kr.

Konklusion: Garmins første ur med optisk pulsmåling er meget vellykket. Brugerfladen er superenkel, og pulsmålingen præcis og brugbar. Funktionerne er velvalgte og gode, men ambitiøse løbere vil savne flere intervalfunktioner.

www.garmin.dk

Tag det på, tryk start, og løb. Noget af det mest imponerende ved Garmins nye løbeur er, at et så relativt avanceret GPS-ur er så let at bruge.

Forerunner 225 er Garmins første ur med optisk pulsmåler. Det vil sige, at uret måler pulsen i håndleddet frem for om brystet og altså ikke kræver et brystbælte. Funktionen virker, stort set så snart du tager uret på, og den er meget præcis. Det skal sidde stramt om håndleddet, men det generer ikke, da der er en blød gummiring omkring selve pulsmåleren, der sikrer optimal forbindelse mellem ur og håndled.

Uret er enkelt at sætte op, og når du løber, kan du let overskue, hvilken pulszone du er i, via et grafisk farvedisplay. Stor fordel, når du er i rød zone! Du kan overføre alle data til Garmin Connect via kabel eller Bluetooth. Uret har dertil accelerometer, så det også registrerer bevægelse, når der ikke er GPS-signal. Du kan programmere intervaltræning og lave rimelig avancerede sessions. FR 225 er et avanceret løbeur, men et, der er eksemplarisk let at bruge i hverdagen.

Pulsmåler: Hvad er bedst? Find ud af det her.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: