Læs også

Enkelt og godt

Fakta: Hverdagsur, træningsur og aktivitets- og søvntracker med indbygget GPS. Rem i ægte læder. Vandtæt.

Enkelt ur til det hele

Det nye, elegante smartwatch, Garmin Vivoactive, samler en lang række brugbare trænings- og aktivitetsfeatures i en yderst diskret pakke.

## Garmin Vivoactive | |

Plus: Mange gode funktioner, forholdsvis billigt.

Minus: Savner træningsfunktioner.

Konklusion: Ikke et decideret træningsur, men til den afslappede motionist, som godt kan undvære de mest avancerede træningsfunktioner, men gerne vil have en aktivitets- og søvntracker, er det perfekt.

Pris: 1.999 kr.

www.garmin.com

Lad dig ikke narre af det spinkle udseende. Inde bag den tynde urkasse gemmer sig ikke kun et løbe-, cykel- og svømmeur, men også en aktivitetstracker og en søvnmåler. Og som om det ikke er nok, så byder Garmin Vivoactive på smartwatch-funktioner, så du kan også læse SMS’er og andre beskeder fra mobilen på urets display. Ja du kan sågar styre din playliste via det klejne stykke elektroniks touchskærm.

Alt sammen til en pris, der ligger et pænt stykke under de dyreste af Garmins rendyrkede træningsure. Du får altså rigtig meget for pengene med Garmins Vivoactive, og langt hen ad vejen løser Vivoactive sine opgaver fremragende.

På cyklen og i løbeskoene kan uret via den indbyggede GPS tracke dine træningsture, ligesom du også kan forbinde det til Garmins ANT+-udstyr, som fx pulsmåler og kadencemåler til cyklen. I de målinger, som vi foretog til testen her, målte uret lige så nøjagtigt op som de rendyrkede træningsure.

Også som aktivitetstracker og søvnmåler gør uret det godt i hverdagen. Du kan fx få en advarsel, hvis du sidder for meget stille, og via en smart grafisk oversigt kan du se, hvor meget du mangler at bevæge dig, før du har nået dagens mål. Har du uret på, når du sover, får du også en god fornemmelse af, hvor godt du har sovet.

Selvfølgelig er der nogle kompromiser, når man propper både trænings- og hverdagsfunktioner ned i samme ur. Det er tydeligst på træningsturene. Her mangler man de dedikerede knapper til fx lapfunktion og start- og stopfunktioner, ligesom uret med sin store trykfølsomme skærm også virker skrøbeligere end de kraftigere træningsure. Det skal dog siges, at vi har været temmelig hårdhændede ved uret i testperioden, uden at det er gået i stykker af den grund.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: