Få korrekte grundindstillinger

Før du går i gang med de mere avancerede funktioner, skal dine grundindstillinger være korrekte.

6. september 2010
  • Gå ind i Indstillinger > Displayindstillinger (bemærk, at hvis du ikke har fået skiftet sprog til dansk, skal du gå ind under Settings > Display Preferences). Her kan du ændre sprog til dansk, skifte tidszone, skifte pulsvisning, ændre måleenheden til danske mål og skifte måden, hvorpå Garmin Connect viser tal, dato og klokkeslæt.

  • Når du har lavet de ønskede ændringer, så klik på Personlige oplysninger. Her oplyser du fødselsdato, køn, vægt, højde og aktivitetsniveau. Det er et mål for, hvor meget du træner. Disse oplysninger bruger Garmin Connect til at skønne dit kalorieforbrug så godt som muligt.

  • Tryk Send til Enhed for at overføre dine personlige data til dit GPS-ur. De vil blive overført, næste gang du overfører data til Garmin Connect.

Bemærk

Med et Garmin Forerunner 305 skal du manuelt på uret indstille det til at vise km i stedet for miles – også selvom du har lavet den korrekte indstilling i Garmin Connect. Det gør du ved at trykke på knappen Mode og så vælge Opsætning > Generel > Enheder (du skal scrolle lidt ned for at komme til punktet). Her sætter du distance og højde til metrisk.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: