Første indtryk af Garmins nye Forerunner 735XT

Garmin har netop smidt et nyt tri-ur på gaden. Her er vores første indtryk af vidunderet.

23. maj 2016

Garmins spritnye Forerunner 735XT er den nyeste triathlon-ur fra amerikanerne. Det erstatter det knap 2 år gamle Forerunner 920xt.

Uret kan meget af det samme. Det vil sige avancerede løbe-, cykel-og svømmefunktioner og en tri-del, der gør det nemt at skifte mellem sportsgrene under træningsturen. Derudover fungerer det som aktivitets-tracker og registrerer daglig aktivitet samt søvn.

Men det har også meget nyt at byde på.

1. Først er der størrelsen. Garmins tidligere tri-ure har været nogle ordentlige kasser (der var en grund til, at det gamle, orange fr310xt gik under navnet murstenen). Det nye er lille og let. Det vejer kun 40 gram, hvilket er godt 20 gram mindre end FR920xt og det halve af Fenix 3 HR.

2. Så er den optiske pulsmåler. Den måler puls om håndleddet, og dermed slipper du for at have en pulsrem om brystet. Den virker dog ikke i vand. Her skal du bruge Garmins særlige pulsstrap, og den sidder altså om brystet.

3. Svømning. Uret gør det også muligt at skabe avancerede svømmetræningspas fra appen Garmin Connect og overfører dem til uret.

4. Lidelses måling. Derudover er den store nyhed, at uret har en såkaldt Strava Sufferscore, der er et mål på, hvor hård din træning er.

Det sidste er i vores bog ret ligegyldigt, mens de første punkter er til gengæld interessante. Vores testere er allerede i gang med uret, så glæd dig til at se, hvad de synes i et kommende nummer af Aktiv Træning.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: