De tre nye ure. Fra venstre: Fenix 5S, Fenix 5, Fenix 5x 

Første indtryk: De nye Garmin Fénix 5

Vi har som det første medie i Danmark fået fingre i de nye Garmin Fenix 5 ure. Se vores dom over det

15. februar 2017 af Lasse Lyhne

Garmin løftede i januar sløret for afløseren for det uhyre populære multisportsur Fenix 3 nemlig Fenix 5 og i virkeligheden er det ikke ét ur, men tre forskellige ure, der hver især kommer i forskellige udgaver:

Fenix 5

Den direkte erstatning for Fenix 3 er blevet slanket en smule ligesom skærmopløsningen er blevet lidt bedre.

Pris: 4.999 kr., 5.899 m. safirglas.

Fenix 5s

Samme features som Fenix 5, men i en markant mindre indpakning. Uret er 9mm mindre en Fenix 3 i diameter, 1,5 mm tyndere og vejer 12 gram mindre. Det er nok mest henvendt til kvinder, men ser, også fint ud på en mand.

Pris: 4.999 kr. 5.899 m. safirglas

Fenix 5x

Det dyreste, største og mest avancerede i Fenix-klanen. Dets mest markante feature er navigation via kort direkte på skærmen, som du kender det fra bilens GPS. Kortet er meget lille, og hvordan det fungerer i praksis, glæder vi os til at finde ud af.

Xeren har den længste batterilevetid (20 timer med GPS), og så har den fået avancerede golf-funktioner med bl.a. banekort.

Pris: fra: 6.299 kr. 7.499 med stållænke (begge modeller er med safirglas)

Vores testere er i fuld gang med urene. Glæd dig til at læse deres vurdering af det kostbares sportsur i et kommende nummer af Aktiv Træning.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: