Hvad? GPS-løbeur med mange løbespecifikke funktioner. Pulsmåler kan tilkøbes.

Fremragende løbeur

Den seneste version af Ambit er designet til løberen. Det lykkes fremragende.

## SUUNTO AMBIT 2 R | |

Plus: Enkelt at bruge, mange muligheder for selv at designe visning.

Minus: Synkronisering til hjemmeside er langsom.

Pris: 1.899 kr.

Konklusion: Ambit R er et fremragende løbeur, der funktionelt er helt på niveau med Garmins fremragende FR 220 og endda byder på flere navigationsfunktioner. Absolut godkendt.

www.suunto.com

Af udseende minder Suunto Ambit 2 R om de øvrige Ambit-ure. Men R’et (running) afslører, at dette er en rendyrket løbeversion af uret. Væk er de dyrere modellers outdoor- og multisportsfunktioner, og i stedet bydes på en række velfungerende løbefeatures.

Tryk frem i menuerne, og du kan vælge løb, trailløb, løb på bane og endda løb via ruter, du selv definerer eller downloader. Ambit 2 R er naturligvis GPS-baseret og har desuden ‘fusespeed’, så du også kan bruge det til indendørs løb på fx løbebånd. Her vil det måle dine bevægelser og kalkulere hastighed og løbekadence!

Ambit R er et særdeles vellykket løbeur. Muligheden for at løbe med virtuel partner, intervaller, m.m. fungerer i praksis godt, og displayet er let at aflæse undervejs. Ved at sætte GPS-modtageren uden for urkassen er Ambit faktisk så kraftig, at det ofte finder satellitter indendørs. Remmen er meget blød og føles rar selv på lange løbeture.

Uret er i direkte konkurrence med Garmin Forerunner 220, som udmærker sig ved et lidt mere rapt og lettere design. Til gengæld har Suunto-uret her de navigationsfunktioner, vi savner lidt hos Garmin.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: