Garmin er klar med nyt tre-i-en ur

Er Garmin vívoactive HR et løbeur, en aktivitetstracker eller et smartur?

5. september 2016

Garmin Vívoactive HR Pris: 2.300 kr. Info: garmin.com Hvad: GPS-ur med søvn-, aktivitets- og pulsfunktioner. SMS’er og opkald ses på uret.

Vívoactive HR-uret minder mest om en aktivitets- og søvntracker, men har så gode GPS- og pulsfunktioner indbygget, at det fint kan bruges som løbe- eller cykelur.

Det har tilmed en barometrisk højdemåler, så det kan måle helt nøjagtigt, hvor mange meter op og ned du bevæger dig på din løbe- eller cykeltur. Noget, som ellers er forbeholdt Garmins allerdyreste løbe- og cykelure.

Vívoactive HR er en ulv i fåreklæder – på den gode måde. Under det simple ydre får du et væld af hestekræfter og funktioner. Der er færre avancerede løbefunktioner, og den lille skærm er ikke helt nem at aflæse eller trykke rigtigt på på farten.

Det er dog i småtingsafdelingen, og kun de allermest ambitiøse løbere vil finde det generende. Som aktivitets- og søvntracker er uret nærved perfekt, det styrer selv det hele.

Du styrer uret ved hjælp af to knapper og touchskærmen. Har man store fingre, kan det være svært at ramme de små felter.

Konklusion

Du får både et kompetent træningsur og en aktivitets- og søvntracker, der ovenikøbet spiller fint sammen med din mobil og viser dig SMS’er og opkald på skærmen.

Fordele: Masser af funktioner. Billigt i forhold til ydelsen. Ulemper: Touchskærmen kan være lidt svær at ramme. Lille display på farten.

Alt i alt får uret 5 ud af 6 mulige stjerner.

Source #garmin.com

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: