Produktinfo Svømmeur med indbygget distancemåler. Trådløs overførsel til Garmin Connect.Vægt: 40 gram

Garmins svømmeur tæller dine baner

Drop at tælle baner i svømmehallen. Garmins svømmeur, Garmin Swim, klarer det for dig.

## Garmin Swim | |

Funktion: Et enkelt redskab, der er nemt at anvende.

Kvalitet: forarbejdningen er god, og knapperne er rare at trykke på.

God til prisen: Svømmer du meget, er det prisen værd.

Konklusion: Til indendørs svømning er Garmin Swim et godt arbejdsredskab, der letter overblikket under træning, og giver dig relevante og motiverende informationer, når svømmeturen efterfølgende skal analyseres.

Pris: 1.399 kr.

www.garmin.com

Garmin Swim

Scenariet er velkendt: Du trækker afsted i svømmehallen og pludselig melder tvivlen sig. Var det 21. eller 23. bane, du var i gang med? Det er mere reglen end undtagelsen at rode rundt i antallet af tilbagelagte baner, især når du bliver træt.

Nu viser Garmin sin medfølelse med forvirrede svømmere og lancerer Garmin Swim, der ved hjælp af en indbygget accelerometer måler, hvor langt du svømmer. Opsætningen er uhyre simpel. Du indtaster blot poolstørrelsen, springer i vandet og plasker afsted. Uret klarer ikke alene banetællingen. Det måler også distance, tempo og stilart.

Ligesom med andre Garmin-produkter kan data trådløst uploades til nettet for nærmere analyse. En rigtig relevant information, som opsamles, er svømmeeffektivitet – beregnet som antal tag plus antallet af sekunder, det tager at svømme en bane. Det er en rigtig interessant information, hvis du arbejder med din svømmeteknik.

Forarbejdningen af uret er god. Det føles gedigent i hånden, urkasse og rem er lækre, og knapperne giver god feedback, når du trykker på dem – også under vand.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: