Hvad? GPS-ur med pulsmåler. Bluetooth Smart og ANT+. Vibrator. Vandtæt ned til 50 m. Batteritid: 10 timer.

Genialt GPS-ur

Kunne vi helt frit bestemme, hvordan det optimale løbeur skulle være, ville det være meget tæt på at ligne Garmins nye Forerunner 220.

## Garmin Forerunner 220 | |

Plus: Masser af velfungerende features. Sublimt i brug.

Minus: Ingen virtuel partnerfunktion.

Konklusion: Et mellemgruppeur, der optræder som et high-end-ur. Især imponerer det justerbare display og muligheden for at downloade træningsprogrammer til uret.

Pris: 2.400 kr.

www.garmin.com

De sidste uger har vi flere gange taget os selv i helt naturligt at gribe ud efter Garmins Forerunner 220, hver gang vi skulle løbe en tur. Vi har haft mange andre – og også dyrere og mere avancerede ure – at vælge imellem, men det intuitive valg har været 220’eren.

Det skyldes, at uret bare fungerer i brug. GPS’en er skræmmende hurtig (takket være en ny smart-GPS). Uret bruger typisk 5-10 sekunder på at finde satellitter, hvis du løber fra samme udgangspunkt. Præcisionen er også i top.

Det sidder godt på hånden, designet er knivskarpt (det flotteste Garmin-ur til dato), vægten er lav, og det er superslankt. Knapperne er velplacerede og dejlig taktile at trykke på. Det er forsynet med vibrator, hvilket er uundværligt, når trafikken støjer, eller ørerne er fyldt med musik.

Egentlig er Forerunner 220 Garmins nye mellemgruppeløbeur. Det erstatter FR 210 i porteføljen, men er reelt et helt nyt og meget bedre ur.

Prisen rammer 2.400 kr., hvilket er 500-1.000 kr. over andre mellemgruppeure, men det er også flere niveauer over alt andet i kategorien og dækker behovet hos selv meget krævende løbere. Det har flere features, der ellers hører dyrere ure til.

Fx har displayet fået farve, og så kan det indstilles, næsten som du ønsker. Mest skelsættende er dog muligheden for at downloade træningspas eller hele træningsprogrammer fra det glimrende træningssite Garmin Connect til uret. Også imponerende, men mindre brugbart er onlinetrackingfunktionen, der gør, at din træning kan følges ‘live’ fx via Facebook.

Med en enkel brugerflade og en fejlfri software er alle de avancerede funktioner nemme at bruge, hvilket gør, at man så rent faktisk også bruger dem.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: