Produktinfo GPS-ur. Footpod til indendørsløb eller ved svagt GPS-signal følger med. 9 timers batteritid med GPS’en tændt. Oplades via USBstik i computeren. Passer til Nikeplus-træningsuniverset på nettet.

GPS-ur med stil og gåpåmod

Nike+ SportWatch GPS er et fremragende træningsur, der giver Garmin tiltrængt konkurrence. Uret er lækkert designet, velfungerende og nemt at bruge og tage i brug, men mangler lige nogle få vigtige funktioner.

## Nike+ SportWatch GPS | |

Brugsoplevelse: Nemmere kan det næsten ikke blive med et GPS-løbeur.

Kvalitet: Materialerne er gedigne, og der er tænkt grundigt over designet.

God til prisen: I forhold til mængden af funktioner er det vel dyrt.

Konklusion: Nike SportWatch GPS-ur er et brag af et ur til den mere afslappede og knap så detaljeorienterede løber. Uret fungerer rigtig godt, og der er kælet for design og detaljer. Med et par ekstra funktioner, fx mulighed for at se gennemsnitsfart, ville topkarakteren være hjemme.

Pris: 1.600 kr.

www.nikeplus.com

Nike+ SportWatch GPS

Det kan faktisk ikke gøres nemmere. Tag uret på. Tryk på den gule knap. Vent de cirka 20-30 sekunder, til satellitforbindelsen er etableret. Og løb så af sted.

Med Nike+ SportWatch GPS er der kommet en helt ny spiller ind på markedet for GPS-ure, hvor Garmin ellers de sidste 4 år har siddet på det hele. Og Nike gør intro med manér og går en helt anden vej end Garmin.

På Nikes GPSur er der ingen avancerede menuer, der kan sætte uret op til et hav af specialfunktioner. Uret kan måle din hastighed og din distance, når du løber – og det er stort set det. Det er på én gang en fordel og en ulempe. En fordel, fordi det er nemt at bruge. En ulempe, fordi mange erfarne løbere hurtigt kommer til at mangle nogle nøglefunktioner.

Af mangler kan nævnes muligheden for at se din gennemsnitshastighed ude på ruten. Nike+-uret kan kun vise din aktuelle hastighed, hvilket er en klar svaghed. På fx en 5- eller 10-km-løbetur har man brug for at se gennemsnitshastigheden, når man skal vurdere, om man er hurtigere eller langsommere, end man plejer.

Mærkeligt nok får man gennemsnitshastigheden at vide til sidst, når man stopper løbeturen, men da er det ligesom for sent. Muligvis kan det rettes med en softwareopgradering i uret på et senere tidspunkt.

Men Nike-uret har dog andre ting talende for sig. Fx et godt og tydeligt display og nemme knapper, og så har det en lækkerhed, som vi ikke har set før, når det kommer til løbeure med GPS. Der er tænkt over designet og farverne, og detaljen med USB-stikket i urremmen er så cool, at man hele tiden går og viser den frem.

Nike+-uret fungerer også sammen med Nike+- footpoden, som lægges ned i det særlige hul i sålen på Nike-løbesko. Footpoden følger med i pakken og gør, at man også kan bruge uret indendørs på fx løbebånd. Desuden fungerer uret sammen med Nikes glimrende og motiverende website nikeplus.com, hvor man laver de fleste indstillinger af uret.

Alt i alt er konklusionen, at til den mere afslappede og knap så detaljehungrende løber er Nike på banen med et brag af et løbeur. Er du til mange detaljer og funktioner – ja, så er der jo stadig masser af Garmin-GPS-ure.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: