GPS-ur på budget

Alle har ret til et fedt GPS-ur! Det har TomTom taget til sig, og de er nu klar med et nyt og prisstærkt GPS-ur med masser af fede funktioner.

7. november 2016

TomTom er det friske og prisstærke alternativ til Garmin, Polar og Suunto, og nu sparker hollænderne for alvor døren ind til lavprismarkedet med lanceringen af Runner 3 og Spark 3.

De brugervenlige ure måler fart og distance via GPS, og som noget nyt byder de på navigationsfunktioner, så du altid kan finde hjem eller uploade nye ruter til urene. De nye ure koster fra 999 kr.

Remmen er blevet smallere, men er stadig udskiftelig, så du kan få uret til at matche resten af dit outfit. Urene fås i flere farver og i flere versioner med fx optisk pulsmåler, der måler puls ved håndleddet, og indbygget musikafspiller.

Ud over løbe- og multisportsure lancerer TomTom også en ny fitnesstracker, der bl.a. kan måle fedtprocent, og et nyt adventure-ur til ski- og trailløb.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: