© Istock

Her er det bedste GPS-ur

Er du på udkig efter et nyt GPS-ur? Vi har testet 15 af markedets bedste GPS-ure - både de enkle, billige ure og de dyre multiure.

20. oktober 2017 af Martin Kreutzer

Mange af os vælger at bruge en af de udmærkede apps til smartphonen for at tracke vores løb eller anden sport. Men selv ikke den bedste app slår et godt GPS-ur. Uret er lettere at have med, nemmere at kigge på og betjene og noget mere robust end en smartphone. Og vil du have telefonen med som musikafspiller eller for at have kontakt med hjemmet, er en ny tendens blandt GPS-urene, at de kommunikerer med mobilen. Så kan du se SMS’er og andre notifikationer på urets skærm! Derudover går trenden mod, at du selv kan skræddersy urets display via hjemmesider og apps.

Prisen for et GPS-ur begynder omkring 1.000 kr. Ofrer du mere, får du adgang til alle de avancerede funktioner som pulsmåling med grafisk display. Testen her viser, at ingen ure falder igennem med graverende fejl – det er alle o.k. køb – men også at mangfoldigheden er stor, hvad angår udformning og features. Så der er ure for enhver smag og alle behov.

Find dit nye GPS-ur

Download pdf'en nedenfor, se den store test og find dit nye GPS-ur. Vi har bl.a. testet modeller fra Garmin og Polar.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: