© Istock

Hvilket GPS-ur skal jeg vælge?

Jeg skal ud at købe et nyt GPS-ur til mine løbeture, men har ikke valgt en model. Hvad skal jeg tjekke, inden jeg køber?

Du skal først og fremmest gøre dig klart, hvilke funktioner du har brug for. Der er ingen grund til at købe det mest avancerede ur på markedet, hvis du kun vil kende dit tempo og distance. Dog kan det være en god idé at købe et ur med lidt flere funktioner, end du har brug for lige nu, så du kan ‘vokse’ med det.

Det bør du kigge efter

  • Knapper: Knapperne skal sidde, så de er nemme at betjene, mens du løber – også med handsker på.
  • Puls: Med en pulsfunktion kan du let måle, hvor hård belastningen er, når du løber. Det koster dog lidt ekstra.
  • Skærm: Det skal være let at læse displayet undervejs på løbeturen.
  • Vibrator: En vibratoralarm betyder, at uret ud over lyde også kommunikerer med vibrationer, fx for hver km.
  • Rem: Sørg for, at remmen sidder godt uden at genere og gnave. Ofte er en lidt bred og blød gummirem værd at gå efter.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: