Læs også

Enkelt og godt

Fakta: Armbånd med aktivitetsmåler, vækkeur og display. Bluetooth-forbindelse til iPhone eller Android-telefon.

Klog aktivitetsmåler

Vívosmart er en brugbar aktivitetsmåler med masser af avancerede funktioner. Desværre er Garmins univers på nettet stadig ikke godt.

## Garmin Vívosmart | |

Plus: Nemt at bruge, mange velfungerende funktioner.

Minus: Dårlig app til telefonen.

Konklusion: Garmins Vívosmart er langt bedre end sin forgænger, Vívofit. Det fungerer godt og er næsten mere et smartur end en aktivitetstracker. Desværre er den tilhørende app til mobilen dårligere end konkurrenternes.

Pris: 1.400 kr.

www.garmin.com

Det gode først. Garmins Vívosmart er absolut en af markedets bedste aktivitetsmålere. Det smarte og diskrete armbånd kan måle, hvor mange skridt du går hver dag, hvor meget du sover, og om du sover roligt eller uroligt, og minde dig om, at du skal røre dig, når du har siddet stille for længe. Så langt, så godt, og på de punkter adskiller det sig ikke fra de fleste andre aktivitetsmålere fra fx konkurrenterne Jawbone og Fitbit.

En aktivitetsmåler med mange funktioner

Der, hvor Vívosmart skiller sig ud, er i smartwatchfunktionerne. Fx kan du direkte på armbåndet læse dine SMS’er og dine mails og se, hvem der ringer til dig. Det lille display gør nu, at du hurtigt dropper at læse lange mails, men det er faktisk uhyre praktisk, at du ude på løbe- eller cykelturen kan orientere dig om, hvem der SMS’er eller ringer, og om du skal stoppe op og fiske mobilen op af lommen.

Armbåndet har også en særlig træningsmode, hvor du kan tilslutte et pulsbælte eller cykeltilbehør som fx en kadence- eller hastighedsmåler. Alt Garmin-tilbehør kan tilsluttes armbåndet via ANT-standarden. Uret er slet ikke lige så godt som et dedikeret GPS-ur, men det kan bruges i en snæver vending, fx til at se din puls på en løbetur.

Den tilhørende app til smartphonen, Garmin Connect, trækker til gengæld ned i vurderingen. Den er et stykke efter konkurrenternes tilbud, og du skal altså bruge appen meget sammen med armbåndet. Det er fx i appen, at man kan følge med i, hvor aktiv man er, og det er også i appen, at man kan se sine søvnmønstre. Ikke alene er appen uinspireret og kedeligt bygget op – den er også svær at finde rundt i. Hvem havde fx gættet på, at man skal ind i indstillinger og derefter i enhedsindstillinger for at sætte noget så simpelt som vækkeuret?

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: