Fakta: Smartwatch til Samsung Galaxy. GPS og slot til simkort.

Klog klods

Samsungs smartwatch kan meget, men savner velfungerende apps.

## Samsung Gear S | |

Plus: Nyskabende hardware og flot design.

Minus: Høj pris. De medfølgende apps er ikke gode nok.

Pris: 2.500 kr.

Konklusion: Samsungs smartwatch er et lækkert og ret nyskabende stykke hardware, der i høj grad ligner fremtiden for smartwatches. Men brugerfladen halter, og de medfølgende apps er af for ringe kvalitet.

www.samsung.com

Man kan sige, hvad man vil om Samsung, men koreanerne er ikke bange for at prøve kræfter med produkter, der går deres helt egne veje. Således også Gear S, deres nyeste gadget inden for kategorien smartwatches. Og det er klart det ‘klogeste’ af alle de intelligente ure, der findes på markedet. I hvert fald på papiret.

Urets specifikationsrække er imponerende. Det har indbygget GPS til registrering af tempo og distance under træning, men endnu mere interessant har det plads til et simkort. Det betyder ikke, at du kan ringe fra uret, men at uret via mobilnetværket konstant er forbundet til din telefon. Dvs. at det trækker på telefonens funktioner, når telefonen ligger derhjemme. Det er supersmart, men det er lidt bøvlet at få sat op. Og det betyder også, at det lækkert designede ur fylder godt om håndleddet.

Urets store problem er dog primært, at det kun fungerer med Samsungs egne apps, og de er altså ikke ret gode. Den dag uret kommer til at kunne bruge andre apps end Samsungs egne, bliver det for alvor interessant.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: