Løbeur købsguide
Løbeur købsguide

Se her, hvad du skal kigge efter, inden du køber et løbeur.

© Colourbox

Købsguide: Sådan finder du det rigtige løbeur

Med det rigtige løbeur får du hjælp til holde motivationen oppe og forbedre din træning. Men hvad skal du kigge efter, når du skal købe løbeur? Det kan du finde ud af med vores købsguide til løbeurer.

4. juni 2017 af Peter Hyldahl

Købsguide til løbeurer

Et løbeur er en stor investering, så det er vigtigt, at du vælger rigtigt.

Du kan få løbeure med indbygget GPS til under 1.000 kr og du kan få ure til over 3.000 kroner. Forskellen ligger i mængden af funktioner, men også i styrken i GPS-modtageren. 

Herunder kan du se, hvad du skal kigge efter, inden du slagter sparegrisen og investerer i et nyt løbeur.


Vigtige funktioner i et løbeur

Det er især disse syv ting, du skal være opmærksom på, når du skal ud og købe nyt løbeur:

  • Pulssensor: Med en pulssensor kan du let måle, hvor hård belastningen er, når du løber. Koster typisk 3-400 kroner ekstra.

  • Knapper: Skal sidde, så de er lette at betjene under løb, og de skal give god feedback, når du trykker på dem.

  • Batteritid: Løber du ofte lange ture, er det vigtigt, at uret har batteritid hertil. De bedste klarer op mod eller mere end 50 timer.

  • Hverdagsur: Kan det fungere som hverdagsur, kan prisen ofte bedre accepteres. Og du sender signal om, at du er sportsmand!

  • Funktioner: De billigste ure har de mest basale funktioner som tempo og distance, de mere kostbare kan bruges til mere specifik træning. Gør dine mål klar inden du køber, da det kan være dyrt at købe for billigt.

  • Remmen: En overset detalje. Den skal sidde godt, også når du sveder og ikke genere eller gnave. Man skal helst ikke kunne mærke uret. Urets vægt kan også have betydning. Det kan virke som et blylod på lange løbeture.

  • Display: På luksusmodeller kan du selv bestemme, hvad det skal vise. På de billigere skal de vigtigste funktioner fremstå med store tal, så det er let at aflæse, når du løber med høj puls.


Pulsmåler: Hvad er bedst? Find ud af det her.

Aktiv Træning anbefaler: Effektivt træningssæt

VIL DU OGSÅ HAVE stærke ryg- og mavemuskler? Det kan du sagtens. En af de allerbedste måder er at bruge et mavehjul. Med kun få minutters træning om dagen styrker du din coremuskulatur, får en sundere holdning og undgår at falde sammen i ryggen med smerter i lænden til følge.

LIGE NU KAN du få et mavehjul i høj kvalitet sammen med Aktiv Træning. Mavehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtagene er ergonomisk udført med fordybninger til fingrene. Mavehjulet er en del af vores store træningssæt med mavehjul, træningsmåtte, træningselastikker, stor øvelsesguide og 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Læs mere om det fantastiske vilde tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: