Læs også

Enkelt og godt

Fakta: Fitnessur med optisk pulsmåling uden GPS.

Lidt for pengene

Adidas har nytænkt fitnessuret, men får alligevel sat sig mellem to stole.

## Adidas Fit Smart | |

Plus: Flot design. God app. Pulsmåling og pulsstyring.

Minus: Savner GPS og flere løbefunktioner. Høj pris.

Pris: 1.500 kr.

Konklusion: Uret er interessant, men med en prislap på 1.500 kr. konkurrerer det med GPS-ure med pulsmåling (fx Polars M400), og i det opgør har det det svært. Træner du primært i center, kan det dog være et godt valg.

www.adidas.com

En mellemting mellem de små aktivitetsmålere, der måler din hverdagsaktivitet, og et ægte træningsur. Det er essensen og problemet med Fit Smart fra Adidas.

Uret har ikke træningsurets display (men dioder), og det bruger ikke GPS til tracking, men i stedet et accelerometer. Til gengæld er det let, enkelt, velsiddende og rapt designet. Og så er det forsynet med optisk pulsmåling i remmen.

I praksis betyder det, at uret er uegnet til præcise tempoløb og intervaller. Dertil er distance- og tempomålingerne alt for upræcise. Men til allroundfitness, løb på løbebånd osv. har det sin berettigelse. Især pulsmålingen og brugen af pulszoner er et meget pædagogisk og anvendeligt redskab, som mange aktivitetsmålere savner.

Adidas har redesignet den medfølgende app, og uret uploader trådløst dine træningsdata hertil eller til computeren. Den del fungerer rigtig fint, og appen er overskuelig og informativ. Prisen på uret er høj og retfærdiggøres i vores øjne kun hos dig, der træner i fitnesscenter, og som sætter pris på designet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: