TomTom Runner Cardio GPS-baseret løbeur med indbygget pulsmåler. Vandtæt.

Nem pulsmåling

TomToms velfungerende løbeur har fået en storebror, der måler puls.

## TOMTOM RUNNER CARDIO | |

Plus: Intet pulsbælte, mange gode funktioner, enkelt interface.

Minus: Skal sidde præcist på armen for at måle puls. Lidt ustabil pulsmåling ved fx intervaller.

Pris: 2.250 kr.

Konklusion: Et godt og absolut funktionelt alternativ til dig, der ønsker pulsmåling uden generende pulsbælte. Uret er både hurtigt og brugervenligt og gør i praksis pulstræningen enklere og nemmere at gå til.

www.tomtom.com

Pulsmåling er et unikt redskab, hvis du vil måle, om du træner hårdt eller for let. Med TomToms nye GPS-træningsur, Runner Cardio, bliver pulsmålingen endnu lettere. Som vi har set det med fx Adidas’ prestigeur Smart Run, benytter TomTom nu nemlig også en optisk måler, der måler blodgennemstrømningen i din arm, frem for et traditionelt pulsbælte om brystet.

Idéen er smart, for du skal bare have uret på. Det skal dog sidde stramt og over håndleddet for at virke. Det sidder godt og fast, og det er let at aflæse tallene. Som ved det tidligere testede TomTom Runner er styringen enkel og intuitiv, og TomToms originale interface gør det nemt at se, hvilken pulszone du træner i. Puls og GPS fanges hurtigt, og du får både vibration og lyd ved kilometertider.

Det varer 4-5 minutter, før pulsmålingen er helt stabil og præcis. Og vi noterer os, at uret håndterer store pulsudslag ved fx intervaltræning mindre præcist end traditionelle pulssensorer om brystet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: