Nyt Garmin-ur til de musikglade

Garmin har netop smidt det nye Forerunner 645 Music på gaden, der kan rumme hele 500 musiknumre.

10. januar 2018 af Christian Thestrup

Så er der godt nyt til dem, som elsker at træne med musik i ørene. Garmin har netop lanceret det nye Forerunner 645, der udmærker sig ved at have plads til 500 musiknumre. Musikken ryger via bluetooth direkte til dine trådløse høretelefoner, hvilket betyder at der ikke længere er brug for at gå rundt med din telefon i træningslokalet eller tage den med på løbeturen.

Forerunner 645 har desuden håndledsbaseret pulsmåling3 for funktioner til præstationsovervågning - herunder vurdering af din aktuelle træningsstatus. Uret holder med andre ord øje med din træning og restitution, så du ved, om du træner produktivt, optimalt eller overanstrenger dig. Du kan desuden bruge uret til at aflæse din blandt andet løbedynamik som fx jordkontakt pr. skridt, skridtlængde eller vertikale forhold, men det kræver dog, at du tilkøber Garmins lille Running Dynamics Pod eller stroppen HRM-Run-pulsmåler.

Uret omfatter også Garmin Pay Ready, der betyder, at du kan bruge uret til at betale med. Det kræver dog, at du har en kompatibel bank, og dem er der stadig meget få af herhjemme, men mon ikke det kommer.

Urets batterilevetid er 7 dage i smartwatch-tilstand og op til 5 timer i GPS-tilstand.  

Garmin Forerunner 645 Music

Pris: 3.799 kr. 

Boost din træning

Hvis du kan lide at træne med musik i ørene - og hvem kan ikke det - skal du lige se vores fantastiske tilbud på de suveræne bluetooth høretelefoner Sudio TRE Sport. Lige nu kan du nemlig få dem til en suveræn pris sammen med Aktiv Træning. Sudio TRE Sport er lavet i et eksklusivt, skandinavisk design, og udover at have en super lyd og en suveræn pasform har det en batteritid på hele 9 timer ved brug, 10 dages standby-tid og en rækkevidde på 15 meter. Headsettet er desuden sved- og vandafvisende, har stemmestyring, og så kan du kontrollere musikken eller besvare opkald uden at tage telefonen op af lommen.


Få Sudio TRE Sport sammen med 4 numre af Aktiv Træning for KUN 179,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto). Du sparer hele 887 kr. Men lad være med at vent for længe, for vi har kun et begrænset antal. Læs mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: