Nyt løbeur med GPS? Vi har testet 10 modeller.

Der findes GPS-løbeure til under 1.000 kroner og ure til over 3.000 kroner. Vi har testet de 10 mest populære modeller på markedet. Se hvordan de klarer sig.

20. august 2013 af Peter Hyldahl

Løbeure med GPS

har vundet frem de sidste år. I dag er 9 ud af 10 løbeure, der sælges, med indbygget GPS. Vores garvede testere har testet både Garmins billigste model FR10 og Suuntos nye topur Ambit2s.

Download pdf'en med vores stortest af løbeure og se:

  • Testvinderen - det bedste løbeur med GPS

  • Det bedste løbeur til triathlon

  • Det bedste løbeur til prisen

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Vores endelige karakter er en helhedsvurdering fra alle testere med vægt på funktion, anvendelighed og betjening ved træning.

Alle løbeurene i feltet er gennemprøvet af Aktiv Trænings garvede testere – både på asfalt, på bane, i skoven og i terræn med masser af bakker. Testerne har blandt andet haft fokus på, hvor let eller svært det er at tage urene i brug – hvor enkel opsætningen er, og i hvor høj grad de kan sættes op/indstilles til personlige præferencer, samt ikke mindst hvordan de fungerer under brug. Er det nemt at bladre mellem funktioner, fungerer knapperne, og er displayet til at læse, når der løbes afsted for fuld gas? Vi har også set på, om uret er rart at bære, når det er varmt, og man sveder, samt ikke mindst om det kan bruges som hverdagsur. Vi har også målt urenes præcision under forskellige forhold og undersøgt, hvor længe de er om at finde satellitter. Når man skal ud at løbe, nytter det jo ikke, at man ikke kan komme afsted, fordi man venter på uret! Resultaterne af det kan du finde sidst i artiklen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: