Produktinfo Vandtæt løbeur med krystaldisplay. Lagrer op til 500 mellemtider. Store trykknapper, baggrundslys. 2 størrelser.

Oldschool løbeur

Asics' Elite Racer er nemt betjent og klarer fint al den basale tidtagning på løbeturen.

## Asics Elite Racer | |

Funktion: Elite Racer kan alt ønskeligt. Kun knappernes manglende ‘bid’ halter.

Brugervenlighed: Indstilling og betjening er logisk og ubesværet.

Kvalitet: Gedigne materialer, og displayet er knivskarpt og letlæseligt.

Konklusion: Kvalitetsindtrykket er højt, og tidtagningsmæssigt kan Asics Elite Racer alt. Så ønsker du blot et ur til diverse løbetider – og ikke distancer mv. – og vægter du tydelig aflæsning og kvalitet, så er Asics en velvalgt løsning.

Pris: 599 kr.

www.arberg-time.dk

Asics Elite Racer

I en tid hvor GPS-ure er hvermandseje, glemmer man let, at et almindeligt sportsur for mange er alt, hvad de har brug for. Ikke noget med at stå og lede efter satellitter inden løbeturen eller at skulle sikre, at batterierne er ladet op.

Det marked tror Asics på og har lanceret et spændende ‘oldschool’ løbeur, der kan bryste sig af et kvalitetsurværk fra Seiko, ridsefrit mineralglas og hukommelse til 500 mellemtider. Det, vi synes allerbedst om, er dog, at det knivskarpe display er ekstremt nemt at aflæse.

Kniber det alligevel med øjnene, kan du med et tryk på en knap fordoble cifrenes størrelse. Og displaypakken toppes med et fuldt baggrundslys.

En ting, vi savnede, var et defineret ‘klik’ ved tryk på knapperne. Uret giver ingen følbar tilbagemelding om, om du har fået aktiveret knappen, og det gjorde mere end én gang, at vi missede en måling.

Det er desuden for let at nulstille tidtagningen ved en fejl. Her savnede vi moderne computeres advarende ‘Er du sikker?’-forespørgsel.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: