Polar ure, FT60, FT80, RS400, RS800, Løbeur, Fitness ur, Pulsur

Pulsur-skolen for Polar-ure

Se her hvordan du får meget mere ud af dit Polar-ur.

18. november 2010

Polar-skolen er målrettet fitness-urene FT60 og FT80, og Polars specialiserede løbeure RS800CX og RS400.

Før du går i gang

Polars ure baserer sig på en række data om dig, og det er vigtigt, at du har indtastet dem korrekt. Du indtaster data, første gang du tager uret i brug.

  • Din højde, vægt, alder og køn bruger uret til at udregne kalorieforbrug.

  • Din maks.-puls bruger uret til at udregne dine pulszoner. Uret kan selv anslå din maks.- puls, men bedst er det at indtaste din reelle maks.-puls, hvis du kender den.

  • Dit aktivitetsniveau bruger uret til at fastsætte niveauet i dine træningsprogrammer.

Overfør dine data

FT80 giver dig med det medfølgende FlowLink mulighed for at overføre data til en online træningsdagbog, ligesom du kan oprette øvelser på polarpersonaltrainer.com og downloade dem til dit ur. Samme muligheder får du med FT60, men her er du tvunget til at købe et FlowLink ved siden af. I praksis har softwaredelen dog vist sig at være lettere problematisk, og mange brugere har fx haft svært ved at få dataoverførslen fra ur til computer til at fungere.

Vi har derfor valgt at se bort fra Polars softwareløsninger i denne skole og i stedet fokusere på de oplysninger, du kan hive ud af uret i sig selv. Det er imidlertid også rigeligt, og urene rummer stort set de samme muligheder for monitorering, analyse og bearbejdning af træningsdata, som softwaren til pc’en gør.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: