Pulsur til fitness

Rutinerede Polars pulsur til fitnessfolket skuffer på flere væsentlige punkter.

## Polar FT7-pulsmåler | |

Funktion: Små, spidse knapper uden defineret trykpunkt er en klar svipser.

Brugervenlighed: Polar FT7 er nemt at tage i brug, selv for personer uden flair for it.

God til prisen: Rart pulsbælte trækker op, funktioner og svagt signal ned.

Konklusion: Idéen med at fokusere på fedtforbrændingszonen er hverken ny eller særlig relevant. Dette, samt at uret på centrale punkter klarer sig dårligere end andre af Polars ure, placerer FT7 i den lave ende af skalaen.

Pris: 999 kr.

www.polar.dk

Polar FT7-pulsmåler

Det lille, fikse FT7-pulsur er til folk, der gerne vil tabe sig. Uret viser løbende kalorieforbruget og fedtforbrændingen, så du hele tiden opdateres på, hvor meget du får ud af din træning. Om det så er relevant at fokusere på fedtforbrændingszoner, er mildt sagt omdiskuteret – også i fagkredse. Er det fx voldsomt relevant info, at uret viser dig, at du forbrænder fedt, når du går, mens du træner kondition, når du løber? Det må i hvert fald handle meget om, hvad der motiverer den enkelte. På brugersiden begejstrer FT7’s små, spidse trykknapper ikke, og det lille display minder om et digitalur fra 80’erne, men data aflæses dog o.k., for Polar har valgt kun at vise få informationer på skærmen og så blæse tallene op. Det bløde pulsbælte scorer plusser, ligesom de mindre teknisk funderede testere fremhæver urets betjening. Du lærer fx lynhurtigt at bladre i skærmbillederne. Senderens styrke kunne dog godt tåle at blive blæst op. Vi oplevede flere gange, at pulssignalet ikke kunne fange uret.

Pulsmåler: Hvad er bedst? Find ud af det her.

Komfort! Det bløde, rare pulsbælte er et af urets stærkeste kort.

Tydelige tal! Trods en ret mikroskopisk skærm er de fleste værdier lette at aflæse.

PRODUKTINFO:

Pulsur til fitnessbrug. Trådløs, kodet overførsel af pulssignal. Bl.a. indikation for fedtforbrænding eller kondition, puls med alarmer og kalorietælling. Vandtæt ned til 30 m.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: