Supersmart smartwatch

Fitbit Blaze er et brag af et smartwatch med et hav af fitness- og aktivitetsfunktioner. En ulempe er dog, at det sidder lidt upraktisk.

16. august 2016

Pris: 1.800 kr. Hvad: Smartwatch med indbygget pulsmåling. Smartfunktioner, søvnmåling og diverse træningsfunktioner.Med en let vibreren fortæller uret dig, at du har fået en SMS. Swiper du med en finger på skærmen, kan du læse beskeden på urets glimrende display.

Et tryk på knappen på siden af uret bringer dig hen til menuen. Her kan du vælge enten at læse tidligere beskeder, starte en træning eller se din statistik over, hvor aktiv du har været.

Træningsfunktionerne er mange, og du kan blandt andet vælge et 7-minutters lyntræningsprogram, hvor du via små tegnefilm på urets display får vist, hvilke øvelser du skal lave.

Fitbit Blaze har ikke indbygget GPS, men bruger telefonens GPS, så når forbindelsen mellem telefon og Blaze er oprettet (det går let), får du både puls, tempo og ruteregistrering på din træningstur.

Uret er altså spækket med funktioner. Og vel at mærke funktioner, som er nemme at gå i gang med, da alt præsenteres enkelt og nemt på både uret og den tilhørende, meget velfungerende app. Så masser af roser til funktioner og betjening.

Eneste minus er måden, uret bæres på. Man klikker uret ind i en kasse på urremmen. Det fungerer ikke og gør uret unødigt klodset, når man har det på.

Konklusion Fitbit Blaze er et brag af et smartur for træningsfolket. Det er spækket med funktioner, og alt er let og brugervenligt at gå til. Eneste ulempe er den lidt klodsede rem.

Fordele: Masser af relevante træningsfunktioner, god app, høj brugervenlighed.

Ulemper: Remmen, der får uret til at sidde upraktisk om håndleddet.

Alt i alt får uret 5/6 stjerner.

Source #fitbit.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: