Stor test af 12 træningsure Download hele testen herunder og se hvilke ure, der vinder vores test.© Colourbox

TEST: De 12 bedste træningsure

Det rigtige trænings-ur kan være afgørende for din motivation og din træning. Men hvilket skal du vælge? Vi har testet 12 træningsure og giver vores bud på det bedste køb i forskellige prisklasser.

21. september 2012

Et træningsur kan give værdifuld information om din træning og samtidig virke motiverende. Som en usynlig træningsmakker, der altid har tid og lyst til at træne.

Vi har testet 12 træningsure i tre prisklasser og udpeget en testvinder i hver prisklasse.

Log ind som abonnent herunder og hent hele testen.

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Hvert enkelt træningsurs samlede karakter er en helhedsvurdering, som fokuserer på brugervenlighed, funktioner, præcision og komfort.

Vi har delt feltet af ure op i 3 klasser ud fra pris. Budgetmodeller op til 1.100 kroner, mellemklassen fra 1.300 til 2.100 kroner og de dyreste luksusure fra 3.000 kroner og op.Vi har naturligvis fokuseret på urenes funktioner – men i lige så høj grad på, hvor lette de er at tage i brug, og hvor lette de er at betjene, når du er ude at løbe eller cykle med dem. Det skal jo være let at kunne aflæse de data, man har brug for, når pulsen er i det røde felt. Vi har også lavet en helt uvidenskabelig præcisionstest af de ure, der kan måle afstand. Her faldt ingen igennem – forskellen var overraskende lille. Vi vægter også komfort – både i forbindelse med uret og et eventuelt medfølgende pulsbælte. Begge dele skal føles rare at have på – også når man er gennemblødt af sved efter en lang tur. Urenes vægt har også spillet ind – de skal ikke være for tunge.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: