Produktinfo GPS-ur til håndleddet med særligt fokus på multisportfunktioner (svømning, cykling, løb). Trådløs dataoverførsel til internettet via USB-stik. Justerbart pulsbælte medfølger. Vandtæt ned til 50 meter. Op til 20 timers batteritid.

Til lands, til vands og i luften

Der har været lang ventetid på trænings-topmodellen fra Garmin. Men til gengæld tør vi godt garantere, at uret er ventetiden værd. Det er længe siden, vi har haft fingrene i så helstøbt et produkt.Har du ikke et login, kan du oprette en profil her.

## Garmin FR 910XT | |

Funktion: Garmin FR 910XT er et fantastisk træningsredskab til den kræsne bruger.

Kvalitet: Det anonyme ydre snyder lidt, for materialerne oser af kvalitet.

God til prisen: I forhold til resten af markedet er det rimeligt prissat.

Konklusion: Garmin FR 910XT har været værd at vente på. Bortset fra den manglende pulsfunktion under svømning byder det på alt, hvad man kan begære af sindrig funktionalitet. Sammenholdt med en gedigen kvalitet og en ok pris tør vi allerede nu slå fast, at FR 910XT hører til årets topgear.

Pris: 3.495 kr. (m. puls)

www.garmin.dk

Garmin FR 910XT

Et enkelt kig i brugervejledningen afslører, at 910XT GPS-ur er skræddersyet til triatleter. Det illustreres først og fremmest af muligheden for at måle, hvor langt du svømmer, og at du med et enkelt tryk på knappen skifter over til henholdsvis cykel- og løbedisplay.

Men selvom du ikke (endnu) giver dig i lag med triatlon og nøjes med at løbetræne, er der stadig talrige grunde til at sætte uret øverst på din ønskeseddel. Først og fremmest er det både robust og vandtæt, så du kan bruge det hele året – overalt. Displayet er stort og tydeligt og kan ganske enkelt og let sættes op til at vise op til fire datafelter, hvis indhold du tilmed kan definere ud fra en sværm af muligheder.

Modsat Garmins rendyrkede løbe-GPS er der hverken touchscreen eller berøringsfølsom krans på uret. Det oplever vi dog på ingen måde som et tilbageskridt, for betjeningen er langt mere præcis, når det er store trykknapper og navigerende skærmoplysninger, der guider dig på rette spor.

På mange måder er 910XT en opgradering af det orange 310XT, som en del løbere kender til. Garmin selv fremhæver særligt svømmefunktionerne, og vi vil da også skynde os at understrege, at både distancemålingen og ikke mindst den velfungerende stroke counter (svømmetagstæller), der registrerer, hvor mange armtag du bruger på at tilbagelægge en given distance, er særdeles nyttige træningsredskaber for triatleter og andre havsvømmere.

I vores øjne er det dog den indbyggede trykfølsomme højdemåler, der er den fedeste nye feature. Med den får du langt om længe præcise data på, hvor mange højdemeter du tilbagelægger under løb eller på cyklen. Det er en svært motiverende information for alle os, der nærer et had-kærligheds- forhold til bakker.

Det umiddelbart største minus ved 910XT er, at pulsregistreringen via det bløde pulsbælte er ikke eksisterende, når du svømmetræner. Garmin har simpelthen ikke fundet en løsning på dette, og det betyder, at du ikke kan bruge uret til at regulere intensiteten, når du svømmetræner og konkurrerer.

Opret profil - og læs anmeldelse

Har du ikke et login, kan du oprette en profil her.

Når du har oprettet en profil, kan du logge ind og læse anmeldelsen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: