Fakta: Triathlon-ur med GPS og pulsmåler. Batteritid: ca. 24 timer, men op til 40 timer.

Triathlon-ur til tiden

Garmins længe ventede triathlon-ur, 920XT, er suverænt. Det er nemt at bruge, og udbuddet af funktioner er enormt. Men hold op, det er dyrt.

## Garmin Forerunner 920XT | |

Plus: Brugerflade, design, mængden og udvalget af funktioner.

Minus: Pris!

Konklusion: FR 920XT sprænger rammerne for, hvad et triur skal kunne. Det er hamrende avanceret og enkelt at bruge. Desværre sprænger det også rammerne for, hvad et triur må koste. Prislappen er vild.

Pris: 4.099 kr.

www.garmin.com

Det bedste ved Garmins spritnye og længe ventede triathlon-ur er, hvor enkelt det er. Bevares, farveskærmen kan sættes op, som du lyster. Du kan vælge mellem et næsten uendeligt antal datavisninger til løb, cykling og svømning. Du kan forbinde det til telefonen og få vist indgående opkald og SMS’er. Og det kan styre dig gennem de mest avancerede intervalpas. Men alligevel – gider du ikke det, så er det bare at tænde, vælge aktivitet og drøne derudad, mens alle de relevante data bliver vist og registreret. FR 920XT er markedets mest avancerede træningsur, men samtidig meget nemt at bruge. Det er godt gået.

Triathlon-ur med mange funktioner

Uret er arvtager til 910XT. Det kan alt, hvad det gamle triathlon-ur kunne, men har fået tilføjet en række funktioner og er blevet slanket gevaldigt. Det er 11 gram lettere end forgængeren og er blevet tyndere. Vi nærmer os et ur til hverdagsbrug, men er i vores øjne ikke helt dér endnu.

De nye funktioner er i høj grad nogle, vi også har set i Garmins seneste løbeure og cykelcomputere. Bluetooth-forbindelsen til telefonen gør det muligt for vennerne at følge din træning live, mens du er i gang. Samtidig kan du se opkald og SMS’er på uret. Det er smart, men også ret irrelevante nyskabelser. Mere interessant er de nye svømmeintervalfunktioner og de løbetekniske features, der måler din skridtfrekvens, skridtlængde og lodrette svæv – samt urets kvalificerede estimater af kondital og restitutionstid.

En anden, mindre synlig nyskabelse er brugen af Glonass-satellitchip. Det er det russiske svar på GPS, og det betyder, at uret trækker på to satellitsystemer, når det måler fart og distance. I vores målinger gør det uret til et af de hurtigste til at fange satellitter og et af de mest præcise, også i vanskeligt terræn.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: