Hvad? Aktivitetsmåler med OLED-display og bluetooth-forbindelse. Fås i to størrelser.

Tungt armbånd

Masser af spændende funktioner, men dårlig pasform i LG’s nye aktivitetsmåler.

## LG Lifeband Touch | |

Plus: Mange funktioner og tovejskommunikation.

Minus: Meget tung og klodset enhed og en armringskonstruktion, der ikke sidder ordentligt.

Pris: 1.199 kr.

Konklusion: Stor størrelse, høj vægt og dårlig pasform skygger desværre for et produkt, der rent funktionelt er rigtig spændende. Funktionerne og tovejskommunikationen, der minder om et smartwatch, er nyskabende.

www.lg.com

LG viser med Life Touch, hvor langt vi er kommet, siden de første aktivitetsmålere så dagens lys. De var stort set bare håndledsbårne skridtmålere og typisk uden display. Sådan er det ikke med Life Touch her.

Det har et fint OLED-display, der står godt, hvis der ikke er for meget sollys. Displayet er berøringsfølsomt, og med tryk, strøg eller ryst med hånden kan du tænde det eller skifte mellem menuerne. Den farvede cirkel skifter fra rød til grøn, som du nærmer dig dit aktivitetsmål.

Armbåndet kobles til din smartphone via Bluetooth, og modsat andre aktivitetsmålere er kommunikationen tovejs, så armbåndet både afleverer data til telefonen og kan modtage info og data fra den.

Du kan besvare et opkald med et enkelt tryk på armbåndet – det fungerer smart og nemt – hvis du har bluetooth-ørebøffer i ørerne. Rent teknisk er der meget at blive imponeret af.

Problemet er pasformen, og den skal være i orden med en dims, du har på 24/7. Måleren er stor og tung, og idéen med den halvåbne ring fungerer ikke. Den sidder ikke ordentligt – især ikke under løb, og når man sover med armbåndet. Life Touch fås i to størrelser, men vi oplever nu stadig, at det sidder vel løst om håndleddet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: