Apple Watch Series 2
Apple Watch Series 2

Vi tester Apple Watch Series 2

Er det nye Apple Watch Series 2 en konkurrent til de almindelige træningsure? Se vores dom her.

26. september 2016

Pris for Apple Watch Series 2: Fra 3.499 kr. Info: http://www.apple.com/dk/watch/ Hvad: Smartwatch i aluminium med gummi, metal eller nylonrem. Indbygget GPS.

Da Apple lancerede det nye Apple Watch Series 2. Edition var der fire nyheder; uret er blevet vandtæt, det har fået indbygget GPS, batterilevetiden er forbedret væsentligt og sidst, men ikke mindst, er det blevet betydeligt hurtigere.

For de, der overvejer et Apple Watch som træningsur, er det alt sammen rigtigt gode nyheder. Men kan Apple Watch gøre det ud for et ”rigtigt” løbeur nu? Svaret kommer meget an på, hvem du er.

Forbedringen på batterilevetid og hastighed er mærkbar, og vi har faktisk sagtens kunne drive to dages brug ud af uret – med en lille times løbetur begge dage.

Det er væsentligt bedre, end hvad det ”gamle” ur kunne præstere, men det er stadig langt fra de dedikerede ure fra Garmin og Suunto, der klarer mange dages batterilevetid på en opladning.

Til gengæld leverer Apple Watch en meget mere fleksibel skærm, der selv i skarpt sollys står fantastisk.

GPS’en er ekstremt præcis og i øvrigt hurtigere end stort set alle de sportsure vi har testet for nylig, så her har Apple virkelig en fordel.

Desværre er mængden af data du kan få med Apple Watch’ indbyggede apps til løb og træning meget begrænset, og de mest seriøse atleter vil nok ikke synes at uret kan levere det, de har brug for, for det klarer ikke at give detaljerede oplysninger – for eksempel er det ikke muligt at parre en kadancemåler med Apple Watch, og statistikkerne de dedikerede sportsure leverer er ofte bedre end Apple Watch – med mindre altså, du vælger at have telefonen med dig på armen. (Og det vil de fleste nok gerne slippe for.)

Konklusion: For den gennemsnitlige motionist er Apple Watch alt nok – og så får man jo faktisk også et smartwatch med i købet.

Fordele: + Hurtig GPS + Fantastisk skærm + Smartwatch funktioner

Ulemper: - Design skriger ikke ”sport” - Stadig ikke specielt god batterilevetid - Kan kun bruges med iPhone

Source #www.apple.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: