Vi tester Polar m600

Polars m600 er mere et smartwatch med træningsfunktioner end et rendyrket træningsur

10. august 2016 af Lasse Lyhne

Polars første træningsur i 2 år har været ventetiden værd. Selvom uret ved første øjekast ligner de gamle Polarure M400 og V800, gemmer der sig et helt anderledes ur under den sorte, firkantede overflade.

Polar M600 er baseret på en Android platform og er altså at betragte som et android smartwatch. Det betyder, at du kan hente en hel stribe tredjepart apps ned uret.

Det kan være træningsapps som Strava og Endomondo eller helt andre apps som Tripadvisor, Weatherchanel eller noget helt andet, der er kompatibelt med Android wear.

Alle træningsfunktionerne varetages af Polars egen software.

Ud over Androidplatformen gør M600 sig bemærket på følgende områder:

Håndledspuls: Uret har en såkaldt optisk pulsmåler, der måler puls ved håndleddet. i forhold til mange af konkurrenter, der måler pulsen via 2 eller 3 led-lys er M600 forsynet med 6 led-lys. Det skulle give en mere præcis måling.

Vandtæt: Uret er 100 pct. vandtæt og altså egnet til svømning

Intern GPS: Uret har indbygget GPS og måler fart, distance osv på træningsturen.

Stemmekontrol: Du kan ikke bare læse mails og smser på uret, du kan også besvare dem - endda vha stemmestyring

Skærm: Skærmen er en 1,3 tommer farve skærm med avanceret touch-funktion

Musik: Uret har integreret musikafspiller, der kan afspille musik direkte fra ure.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: