Crazy ski-grej

Er du typen, der gerne vil vække opsigt på skipisterne? Så behøver du heldigvis ikke at være den nye Hermann Maier for at blive lagt mærke til. Masser af sjovt udstyr kan løse opgaven for dig.

27. december 2013

1. Skæg hue

Beard Head er en kombineret hue, fuldskæg og lunende moustache – lige til at trække på. For 153 kr. kan du suse ned ad pisterne med et skipperskæg i hele ni festlige farver – mens du sætter dit cool image over styr.

Eller måske gavner det – hvem ved? Beard Head fås i alt fra sort til pink og tofarvede kombinationer, og overskægget kan afmonteres.

2. Voksenbaby

Jo jo, heldragten er da praktisk. Men hvor fedt er det at tackle sorte pister i en voksenflyverdragt?

Nu mangler du bare at få lufferne syet fast til ærmerne for at ligne en fuldblods voksenbaby. Men bevares, hvis du har små 5.000 kr., som brænder i lommen, vil denne investering bestemt vække opsigt på pisten.

3. Millionærhjelm

Her er hjelmen, som James Bond ville tage på efter at have parkeret sin Aston Martin foran kabineliften.

Træpaneler og skotsktern i smuk forening – så luksussnublekysen her stiller seriøse krav til resten af dit outfit! Du skal også være rundhåndet som 007 for at få fingrene i en Casco SP-3 Edelholz. Prisen er nemlig 2.460 kr.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: