Produktinfo Formsyet skihandske i blødt okse- og gedeskind med kunstfiberfor. Neopren og velcro i skaftet.

Luksus til fingrene

Forbøjede fingre i den bløde, velsiddende skihandske giver perfekt greb om skistaven.

## Hestra Ergo Grip Freeride | |

Funktion: Helt i top. Formsyningen og snittet giver perfekt greb og pasform.

Kvalitet: Lækker finish. Skindet er blødt og i bedste kvalitet.

God til prisen: Billig? Nej! Men et toplækkert produkt til de kræsne.

Konklusion: Ergo Grip Freeride er en lækker læderhandske, der bare sidder! Fornem læderkvalitet, super pasform, optimal føling med stavene og høj kvalitet i finishen. En skihandske til dem, der bare vil have det bedste.

Pris: 1.250 kr.

www.hestragloves.com

Hestra Ergo Grip Freeride

I skikredse er der bred enighed om, at svenske Hestra producerer de lækreste handsker på markedet. Og med den nye Ergo Grip Freeride snakker vi da også ren forkælelse af sne- og frosttruede hænder.

Gennem en lang skisæson oplevede vi den formsyede handske som perfekt. Vi har noteret et kæmpestort plus ved det nye Ergo Grip-system med forbøjede fingre. Det gør, at snittet følger din hånds normale kurver i afslappet tilstand, hvilket betyder, at der næsten ikke er overskydende materiale i håndfladen, når du lukker den om staven eller bærer skiene.

På fingrene er syningerne lagt på oversiden for bedst mulig pasform, og overalt, hvor du normalt tidligere har slidt hul på en handske, er Ergo Grip Freestyle forstærket, så den holder til hård brug.

Thinsulate-foret gør, at handsken er varm nok langt de fleste dage. Kun på de allermest råkolde og blæsende dage måtte vi ty til en decideret luffe. Takket være de velplacerede forstærkninger er den generelle slidstyrke også fin.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: