Produktinfo Kort skihandske i miks af imprægneret okse- og gedeskind. Udtageligt inderfor i uld samt kort neoprenmanchet.

Lun og luksuriøs topskihandske

Kaj & Sverrehandsken er gennemført lækker!

Hestra Kaj og Sverre Pro | |

Konklusion: En tophandske i højkvalitets-materialer med meget lækker finish og gode detaljer. Freeride-stjernerne Kaj og Sverre har taget en masse af deres erfaring og fået det indarbejdet i den gennemførte handske, de lægger navn til.

Pris: 800 kr.

www.hestragloves.com

Lad os sige det helt enkelt: Kaj & Sverrehandsken er gennemført lækker! Pasformen og det utrolig bløde skind i håndfladen giver en ganske unik bevægelsesfrihed og rigtig god føling. Og der er ikke gået på kompromis med varmen i handsken.

Nogle handsker med samme føling bliver kolde, fordi de sidder meget tæt og derfor ikke har nok isolering. Med Hestras bløde uldinderhandske havde vi intet problem med at holde varmen, selv ikke når vi stod stille i minus 10 grader. Ret flot for en kort læderfingerhandske.

Det bløde imprægnerede læder er tydeligvis af god kvalitet og viste sig slidstærkt fx over for skienes kanter, der kan være hårde ved handskerne.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: