Produktinfo Skibrille med låsemekanisme og 2 udskiftelige linser. Mange linsemuligheder. Silikone i stroppen for ekstra greb.

Nemt linseskift

Både til bagende solskin og tyk tåge er Oakleys 2-i-1-goggle en fuldtræffer.

Oakley Airbrake | |

Funktion: Fornem! Super linser og nemt linseskift efter vejrforholdene.

Kvalitet: Lækker – og Switchlocken opleves ikke udpræget skrøbelig.

God til prisen: Dyr, men lækker. Se på det, som at du får 2 par goggles.

Konklusion: Super goggle i både tåge og sol. Det nye Switchlocksystem gør det problemfrit at bytte linser ved vejrskift. Vil du forkæle dig selv og bruge pengene, er det helt sikkert et af de bedste bud på en topfunktionel højkvalitetsgoggle til sæsonen.

Pris: 2.290 kr.

www.oakley.com

Oakleys nyeste skibriller kommer med 2 glas til hhv. tåge og solskin, og via et nyudviklet låsesystem skiftes de hurtigt efter vejrforholdene. Og det ER nemt. Vi kunne skifte linsen på 10 sekunder – selv med vinterfrosne fingre. Faktisk kan selv den mindst teknisk begavede skifte dem problemfrit, er vores erfaring. Og med clipmekanismen, kaldet Switchlock, slap vi for at få fedtede fingre på linsen.

Derudover oplever vi en ret suveræn pasform til et normalt mandeansigt, der selv med en næse, der stikker frem på halvgræsk manér, ikke trykker og lukker af for luft gennem næsen.

Andre plusser i vores bog er 3-lags-skumgummi, der både sikrer en behagelig pasform og absorberer sved, solide kvalitetslinser, som man virkelig føler kan holde til at blive skiftet gang på gang, samt en stiv ramme, så glassene sidder tæt til uden at blive vredet skæve og forvrænge ‘billedet’.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: