© Colourbox

Sådan vælger du skistøvler

Skal du ud og købe skistøvler? Så er her 4 tip til at vælge de rette støvler.

2. januar 2013

Skal du ud og købe skistøvler? Så tjek disse råd først:

Det optimale flex: Find en skistøvle, der matcher dine evner. Jo bedre du er, jo højere flextal kan du gå efter. Men husk også, at skistøvler med høje flextal er mere stive og mindre komfortable at have på fødderne.

Pasform: Det er afgørende for både komfort og skiløb, at du finder en skistøvle med den helt rette pasform. Dvs. at både yderstøvle og inderstøvle matcher din fod. Brug derfor god tid på den del og opsøg eventuelt forhandlere, der kan opvarme og forme inderstøvle og yderskal – samt formstøbe din sål.

Lir: Komfort og effektivtet går forud for look og design, så lad dig ikke forblænde af en smart udseende støvle. Lir og komfort kan dog også kombineres.

Pris: Skistøvler er dyre, hvis du sammenligner med løbesko eller fodboldstøvler. Men tænk støvlen som en investering, der kan holde i mange år. Nye modeller, der kan holde mange år, starter typisk fra 2.000 kroner.

Få flere detaljer og se tre bud Log ind herunder og se de vigtigste detaljer, du skal kigge efter, når du skal købe skistøvler. du får også tre skarpe bud på skistøvler i tre prisklasser ved at downloade pdf'en.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: