Produktinfo Oversize-goggle med ekstra stort udsyn og udskiftelig effektiv allroundlinse. Ventilation i både ramme og linse.

Ski-goggle med panorama udsyn

En ualmindelig stor linse og fine detaljer sikrer en gennemført goggle til skituren.

14. december 2012

## Dr. Zipe Healer Level VII | |

Funktion: Lækker pasform og kæmpe udsyn. Fint silikonegreb om hjelmen.

Kvalitet: Mange detaljer og den effektive allroundlinse virker i al slags vejr.

God til prisen: Et stærkt alternativ til markedets dyre højkvalitets-goggles.

Konklusion: Her er gogglen til dig, der vil have en anderledes og samtidig topfunktionel løsning. Køb Dr. Zipe Healer for det rå udseende og super funktionelle linse, og bliv glad for at opdage de mange detaljer, som gør Healer VII til en lækker goggle lige under topmodellerne.

Pris: 900 kr.

www.drzipe.com

Dr. Zipe Healer Level VII

Med et gigantisk udsynsfelt får du i Dr. Zipes Healer en både funktionel og anderledes goggle til skituren. Den næsten firkantede form leder tankerne hen på en dykkermaske og virker optimalt, når du skal orientere dig hurtigt i terrænet.

Synsfeltet er virkelig imponerende! Den orange linse (udskiftelig) er ligesom i tidligere Dr. Zipe-modeller super funktionel og fremhæver alle konturer – både i sol og dårlig sigt. Kører du med hjelm, bliver du glad for den brede strop. På indersiden har den en markant dobbeltzigzagsilikonestribe, der får gogglen til at sidde godt fast.

Ventilationen i både linse og ramme virker effektivt, og vi havde nul problemer med dug, selv på våde dage. Tre lag skumgummi og stof i kanten får den store brille til at sidde behageligt og absorberer vand og sved, så det ikke generer dig.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: