Hvad? Vand- og støvtæt, robust 4G-smartphone. 5"-skærm, 1,9 GHz quad core-processor.

Smartphone med robust kraft

Power, styrke og trist design kendetegner friluftsudgaven af Samsungs flagskib.

## Samsung Galaxy S4 Active | |

Plus: Masser af power, fremragende skærm og lige så robust, som den lover.

Minus: Uraffineret design og lidt stor til aktiv brug.

Pris: 3.385 kr. (cirka)

Konklusion: En absolut fremragende outdoortelefon målt på ydelse og robusthed. Og fedt med udskifteligt batteri og SD-kort. Samsungs design er dog uinspirerende og plastikagtigt og ikke en luksustelefon værdigt.

www.samsung.com

Galaxy S4 Active er friluftsversionen af Samsungs flagskibssmartphone, Galaxy S4. Den er vand- og støvtæt og tåler fald fra 1,5 meters højde og er således også egnet til sveddrivende sportsbrug.

Vi har som vanlig været ualmindelig klodsede i den periode, vi har testet telefonen. Vi har ladet den ligge ude i regnvejr, tabt den, væltet på den og svømmet med den! Den har været upåvirket.

Som telefon er det en kraftig satan, der ikke lader sin mere fintfølende fætter meget efter. Kun kameraet er lidt ringere end i Galaxy S4.

Mobilen er født med en fitnessapp, der tæller dine skridt, noterer din træning og lader dig registrere alle dine måltider. Den er flot og nem at bruge, men dens beregninger er håbløse. Fx gav en cykeltur, som appen målte til 34 minutter og 16,5 km, en gennemsnitsfart på 14,5 km/t.! Og et kalorieforbrug på 132 kcal. Det gøres noget bedre af andre apps.

5"-skærmen er suveræn, men gør telefonen stor og svær at få mast ned i lommen på tightsene.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: