Rygsække til alle formål Skal du bruge rygsækken til trailløb eller på cyklen? Eller er du på jagt efter en god allrounder til det hele? Find den rygsæk, der passer til dit behov og din pengepung, blandt 12 ret forskellige bæresystemer.© Istock

Stortest: Rygsække til løb og cykling

En lille, let sportsrygsæk er en suveræn udvidelse af træningsgarderoben. Vi tester 12 gode bud i alle prisklasser.

10. april 2015 af Claus Bjarnø og Lasse Lyhne.

En sportsrygsæk er en god investering, der åbner nye muligheder for din træning. Den er perfekt, hvis du vil ud i naturen på mountainbike eller i trailsko, men den gør også, at du kan bruge turen til arbejde til træning.

Der stilles mange krav til en sportsrygsæk. Den skal være lille og kompakt, men også kunne rumme det, du skal bruge. Den udfordring løser flere producenter med et lille hovedrum kombineret med flere større rum langs hoftebæltet og på skulderstropperne. Det er en god idé, der fordeler vægten og trykket og gavner komforten.

En anden tendens er, at rygsækkene får væskeblære. Det er en af de bedste måder at få væske på farten på, hvad enten du løber eller cykler, og så er lommen til væskeblæren god, hvis du skal klemme en lille laptop eller en A4-blok ned i tasken.

Vi har her valgt at fokusere på ret små tasker, så hvis du skal have et helt sæt tøj, sko og computer med på job, bør du gå efter mærkernes større modeller.

Find den sportsrygsæk, der passer til dit behov

Download pdf'en herunder og få den store test af 12 sportsrygsække til løb og cykling.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: