Lazer-cykelhjelm

Vi har udvalgt de 5 bedste ting til cyklisten i 2021

5 ting til cyklistens ønskeseddel

Julen nærmer sig med hastigere skridt, og måske er du træt af de sædvanlige, kedelige gaveønsker som sokker og underbukser. Derfor har vi samlet alt det bedste gear i 2021 til din ønskeseddel, som vores redaktion har testet, tæsket og godkendt.

12. december 2021 af Redaktionen

Vi har haft over 200 produkter i hænderne, om kroppen, på hovedet og på fødderne i løbet af 2021. Her er de 5, der har gjort størst indtryk på os.

Wahoo Elemnt Bolt 2

Wahoo Elemnt Bolt 2

1. Kompakt kraftkarl

Wahoo Elemnt Bolt 2

Pris: 2199 kr. / Wahoofitness.com

Med anden udgave af den populære Elemnt Bolt meldte Wahoo sig for alvor ind i kampen om at lave den bedste cykelcomputer til skarpe racerdrenge og -piger. Lille, kompakt og let, men stadig proppet med funktioner. Ikke mindst den nyudviklede kortfunktion og muligheden for avanceret navigation var noget, der gjorde indtryk.

Shimano S-PHYRE RC902

Shimano S-PHYRE RC902

2. Comfy racesko

Shimano S-PHYRE RC902

Pris: 2899 kr. / Shimano.com

Hvis den er god nok til Primoz Roglic, er den nok også god nok til dig. Shimanos topsko kom i en ny udgave i 2021, og den blev hurtigt den slovenske superstjernes foretrukne. Vores testere var også glade. Rigtig glade endda. Gennemført lækker designkvalitet, stiv, men komfortabel karbonsål og et racefit, der sad til, som det skulle, uden at klemme tæerne.

Assos Winter Gloves

Assos Winter Gloves

3. Lune forårsfingre 

Assos Winter Gloves

Pris: 629 kr. / Assos.com

Nogle produkter skal have lidt tid, før man for alvor opdager, hvor gode de er. Sådan er det med Assos Winter Gloves. Vi kørte med handskerne fra efteråret 2020, slap dem igen i foråret 21 og har genoptaget romancen denne vinter. Lækkert materialevalg, suveræn pasform og imponerende slidstyrke. Ingen fancy detaljer og dikkedarer, men de virker dælme.

Castelli Unlimited Bibshort

Castelli Unlimited Bibshort

4. Cykelbuks til grusveje

Castelli Unlimited Bibshort

Pris: 899 kr. /  Castelli.com

Gravel – altså cykling på grus og jordveje – bragede igennem i 2021. Den trend fangede Castelli med deres suveræne gravel-bib, der ud over at sidde godt og være forsynet med en vellykket pude også har graveldetaljer som ekstra lommer og beskyttelse langs benene.

Spatz Roadman 2

Spatz Roadman 2

5. Verdens bedste overtræk

Spatz Roadman 2

Pris: 749 kr. / Spatz.com

Alle vinterryttere kender til kolde, våde fødder. Det kan ikke undgås. I hvert fald ikke før nu. Englænderne fra Spatz kender til regnvejr, og den knowhow har de brugt til at lave de ultimative skoovertræk. Lange neoprenskafter og tykt fór sikrer absolut varme fødder, mens masser af reflekser leverer fuld synlighed.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: