Løbe- og cykeludstyr

Vi har udvalgt de 5 bedste ting til løberen i 2021

5 ting til løberens ønskeseddel

Julen nærmer sig med hastigere skridt, og måske er du træt af de sædvanlige, kedelige gaveønsker som sokker og underbukser. Derfor har vi samlet alt det bedste gear i 2021 til din ønskeseddel, som vores redaktion har testet, tæsket og godkendt.

12. december 2021

Vi har haft over 200 produkter i hænderne, om kroppen, på hovedet og på fødderne i løbet af 2021. Her er de 5, der har gjort størst indtryk på os.

Adidas Adizero Pro

Adidas Adizero Pro

1. Farverig supersko 

Adidas Adizero Pro

Pris: 1699 kr. / Adidas.com

Længe kæmpede de øvrige skoproducenter med at udvikle en sko, der kunne matche Nikes revolutionerende Vaporfly. Med Adizero Pro lykkedes det. Den er let og bouncy. Skoen havde som den første den samme wow-effekt, som Nikes sko havde, og snart begyndte den også at fortrænge Nikes sko fra sejrsskamlerne rundtom i verden. Årets første store gearoplevelse. 

Vi har samlet alt, hvad du skal vide, inden du skal købe dit næste par løbesko. Læs her. 

Rockay Ignite

Rockay Ignite

2. Løbesokker af affald

Rockay Ignite

Pris: 145 kr. / Rockay.com

Et af de nye mærker, der stødte til i 2021, var Rockay. En løbetøjsproducent med en idealistisk ambition om at fremstille tøj af plast fra verdenshavene. Det er der kommet meget godt ud af, bl.a. strømperne her, der med deres tynde, tætsiddende vævning er åndbare, velsiddende og helt perfekte til en sommerdag.

Coros Pace 2
Med indbygget wattmåler -

Coros Pace 2

3. Bedste GPS-ur til prisen

Coros Pace 2

Pris: 1599 kr. / Coros.com 

Hvor meget GPS-ur kan man få for 1.600 kr.? Det fik vi svar på i 2021, og det var ikke så lidt. Coros Pace 2 fik sjældne seks stjerner og vandt ret suverænt vores stortest af sportsure til under 2.500 kr. Lækker styring, fin byggekvalitet, et hav af funktioner og indbygget wattmåling til løberne var blandt de mange ting, der trak op.

Liiteguard Glu-Tech Long

Liiteguard Glu-Tech Long

4. Løbetights med lændestøtte

Liiteguard Glu-Tech Long

Pris: 599 kr. / Liiteguard.com 

Løbetights er ikke bare løbetights. Danske Liiteguard skiller sig fx ud fra mængden med en bred og kraftig elastik i lænden, der giver ekstra lændestøtte og dermed stabiliserer hoften og aflaster knæet. Virker det? Tjaa... de er i hvert fald fantastisk velsiddende og yderst behagelige.

Asics Metaspeed Sky

Asics Metaspeed Sky

5. Blød og bouncy supersko

Asics Metaspeed Sky

Pris: 2100 kr. / Asics.com

Med Metaspeed Sky fik Asics for alvor åbnet døren til verdenen af supersko. Rent faktisk sparkede de den ind. Let, blød, bouncy og med et helt fantastisk rul var Metaspeed Sky en af de bedste racersko, vi testede i 2021. Og så synes vi også, det er den flotteste. 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: