© Foto: lipati.com

Test: Lipati imponerer med sine semiløse løbebukser

Et par semiløse løbebukser i et lækkert materiale, hvor pasform og anvendeligheden er i top. De er dog ikke så velegnet til kolde måneder.

5. januar 2022 af Redaktionen

Lipati Alto LX1 Pants

Pris: 650 kr. 

Hvad: Semiløse løbebukser i tynde materialer

Info: loebeshop.dk

Konklusion

Plus: Godt materialemiks. Lav vægt. God pasform. Fint forarbejdet. Bred anvendelighed.

Minus: Ikke varme.

Denne tester er glad for tracksters eller pants, som det nye danske mærke Lipati kalder deres tynde semiløse bukser til løb. Bukserne skal ses som et mere afslappet alternativ til tights til dig, der ikke er glad for det helt kropsnære fit. 


Bukserne er holdt i en meget tynd polyesterelastan-blanding, som er vævet glat og er vind- og vandskyende på den øverste løse del af bukserne og blødere og med mere klassisk tight-feel på den nederste, strammere del. Det fungerer rigtig glimrende og skaber en meget let buks, der falder behageligt om kroppen med rigtig god bevægelsesfrihed.

Tre lynlåslommer – to foran og en bagpå – giver fine opbevaringsmuligheder.

En fed detalje er den perforerede, åndbare elastik om maven. Det er et sted, der ellers trækker meget sved, men ikke her. Bukserne er tynde, og der er ikke meget varme i dem. Det er perfekt til lune vinterdage, og er det rigtig koldt, fungerer de godt med et par tynde tights indenunder.

Den perforerede elastik i livet er en fin detalje, der gør, at elastikken ikke bliver varm.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: