© Colourbox

De bedste apps

Hvilke apps er de bedste når det gælder træning og din sundhed? Der findes et utal af apps derude og her har vi udvalgt et par af de bedste.

29. februar 2012

Nike Boom

Din personlige træner er lige ved hånden, for her får du afspillet dine yndlingsnumre, informationer om dine mellemtider og motiverende tilråb fra kendte sportsstjerner. Du kan også få kommentarer fra dine Facebook-venner undervejs.

Sleep phase

Vågn op med fuldt overskud med denne app, der monitorerer din søvn og vækker dig, når du er i den lette søvnfase (inden for et tidsrum på 30 min., du selv har valgt). Mikrofonen på din telefon genkender søvnfaserne på dit åndedræt.

Nike+

Holder styr på dine trænings-sessions – både indendørs og udendørs – og tracker via telefonens GPS dine ruter, fart og distancer og registrerer dine fremskridt. Samtidig kan du udfordre dine venner, eller vise dine præstationer frem. På farten kan du også få opmuntrende kommentarer.

Ipushups

Byg en stræk og trimmet overkrop uden brug af redskaber af nogen art. Du bruger udelukkende kropsvægt med målrettet 10 minutters-træning hver anden dag. Programmet er opbygget som et 8 ugers forløb.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: